Back on track på riktigt

Tro det eller ej. JAG ÄR TILLBAKA! Kul va? Nu ska jag försöka att bli så bra på att blogga som jag bara kan. Har suttit nu en liten del av kvällen och grejat med koder och bilder till designen, som förövrigt är ny för er som kollar på datorn, men jag kommer inte hinna göra klart allting ikväll så det får vara lite halvdant nu sålänge. Tror att det går bra för er! 

När jag bloggade sist var det den femtonde augusti och jag satt fortfarande och hade sommarlov. Nu har det gått ungefär två veckor sedan dess och jag överlevde faktiskt skolstarten! Vi är nu inne på tredje veckan på gymnasiet och än sålänge tycker jag mycket bra om det. Hade ju inte precis så höga förväntningar om Sunnerbo (heh), så jag antar att det är därför jag är så himla nöjd som jag är. Då jag har fått en riktigt bra klass och även riktigt bra lärare är jag mer än nöjd. Allt känns ganska bra nu faktiskt! Alltid skönt när det är så. 
 
Idag var en ganska seg dag i skolan och det tror jag att mina klasskamrater också kan hålla med om. Men trots att den var seg så var den rolig. På håltimmen gick jag och Tova ner till stan lite och jag köpte ett par jeans som jag har funderat på att köpa i de senaste 34 evigheterna. Och nu äntligen slog jag till! När vi kom tillbaka till skolan så var det tänkt att vi skulle ha matte, men eftersom att vi denna veckan inte har någon mattelärare och skolan inte har brytt sig speciellt mycket om att fixa någon vikarie så blev det varken någon lektion eller så himla mycket gjort. Inte för min del i allafall xD Efter skolan cyklade jag till bibblan och satt där i två timmar och pluggade. Det har blivit min nya grej!!! Brukar inte kunna koncentrera mig hemma men där går det finemang. 

Slänger in lite blandade bilder från kamerarullen <3
Felicia och jag! Hur gamla kan vi ha varit här? 10 kanske? Hon är ju söt men jag ser snarare ut som 100 än 10...hur som helst, hon är bäst! 
Tova, Hanna, jag (samt typ 20 tjejer till) påväg till Växjö för lite (???) fest (????). Passande nog fick man näsblod på bussen :)  
 Agnes i en kastrull. 
Agnes, jag och Hanna innan Växjö. 
Avslutar med detta: om ni ska lära känna mig på riktigt, alltså ni som inte är mina vänner irl, så ska ni veta att detta är något som finns med mig dag som natt! LÖKANDE, mina vänner, lökande. 
 
Nuuuu ska jag röja lite snabbt på mitt rum och sen är det natta! Ni får ha det bäst, så hörs vi. PUSS 
0 kommentarer