Team

Hej bloggiiisen 
 
Skulle egentligen uppdaterat för längesen men det har dröjt ut sig lite varje gång, har börjat på ett inlägg typ fem gånger nu haha. Men här är jag! Just nu är jag i skolan, har matte. Började nästan precis så vi har inte kommit så lång in i dagen ännu. Är så himla trött idag, även fast jag sov jättemånga timmar sammanlagt. 

Igår var det en rätt vanlig onsdag, gick i skolan som vanligt och åkte bussen hem. När jag kom hem så gick jag till Fanny och vi gjorde inte så mycket, fikade och pratade mest. Stannade i några timmar, och sen drog jag hem igen för att göra NADA. Var en jäkligt skön kväll, hade ingenting att göra, behövde inte stressa med läxor eller något. Men det får jag göra idag istället så det blir inte en lika lugn kväll! 
Såå, nu är jag hemma från skolan igen haha. Hann inte göra klart ovanstående rader, så fortsätter här. Efter den där mattlektionen så hade vi en lång rast, sedan teknik som var väldigt roligt idag, efter det mat och slutligen lite svenska. På svenskalektionen hade vi vikarie, men en sträng sådan, så vi satt och läste hela lektionen. Våran klass har aldrig någonsin varit sådär tysta haha, helt knäpptyst i en timme. Otroligt. Starkt gjort 81B:-) 

Efter svenskan så hade vi det roligaste på dagen, prest, idag gick det rätt bra för mig. Inte superbra men inte heller superdåligt, helt okej. Och sen, som alla andra torsdagar, så stannade jag kvar i skolan en stund. Först var jag och Felicia lite med Svante, Amira och Noah. Sen kom Vilma och Alicia, vi drog ganska snabbt iväg och käkade lite, efter det gick vi tillbaka till gympasalen och hängde där. Jag, Felicia och Alicia, medan Vilmabby stack hem. Träningen idag gick riktigt dåligt, är inte alls nöjd med min insats haha men det blir väl förhoppningsvis bättre nästa gång. Kan ju alltid hoppas. För idag var ingen turdag för mig i målet. När träningen var slut så duschade vi och gjorde oss iordning, Felicia, Alicia och jag satt kvar i gympasalen i någon timme för att vänta på bussen som skulle gå halv sju. Vi gjorde inte alls mycket, satt mest och pratade. Sen knallrade vi oss iväg mot bussen i snöstormen (inte snöstorm men det snöade kraftigt), och stannade och köpte lite godis på vägen. Välbehövligt. 

Nu sitter jag hemma vi köksbordet och ska egentligen plugga på som satan, har en redovisning imorgon på biologin om lite smågrejer som jag inte alls har koll på. Bara lite. Och har även en matteläxa som måste göras, palla !! Så får nog börja koncentrera mig lite nu om jag ska lyckas med något. Kramis 
 
0 kommentarer