Midsommardagen

Passar på att blogga nu när jag får låna Luddes dator, det är ju så mycket enklare att blogga på en dator än på mobilen. Men mobilen får duga sålänge jag inte har någon dator! 
Har inte sett "nya" blogg.se förens nu, många som jag känner har klagat & inte tyckt om de men jag tycker det är ganska snyggt? Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt, och på måndag är det stan som gäller med mammsen,
måste ha lite grejer till UV-lägret såsom bikini, madrass osv. 
 
Känner att detta var ett dötrist inlägg men det får ni allt leva med! Kan dessutom inte lägga till någon bild eftersom jag är på Luddes dator! kommer kanske lägga upp några bilder från mobilen sen, fast isånna fall blir det lite senare. 
 
PUSS
0 kommentarer

MIDSOMMAR

Hej alla midsommarfirande människor!
Har ni det mysigt? Det har jag!
Ligger i soffan och kollar på tv & har det fett chill med Emilia och Alma.
Jag skulle egentligen vara hemma hos pappa denna midsommarn men igår blev jag inbjuden till att fira med Emilia och hennes familj, Axel och Klara med deras familj och några fler så det blev så! Vi bor i stugor i Lökna,med utsikt till sjön, fast det regnar galet mycket.

Var ju i Liseberg i tisdags så det kan jag skriva lite om, inte för att någon orkar läsa men gör det ändå.
Vi kom dit, ställde oss vid stora scen och väntade på Henrik och Shirin, sen kom de och man fick skriva upp sitt namn på en lista också snackade man lite med dom osv. Sedan fick man gå, vi åkte balder, kanonen, atmosfear och många fler. Men läskigast av allt var hotel Gasten. Fyfan asså hahahah. Men ska inte avslöja för mycket, för känner att jag ska stoppa detta inlägget nu.
Ha en fortsatt trevlig midsommar så bloggar jag förhoppningsvis imorgon. Puss 😘

0 kommentarer

You are the only exeption

Hola!
Matchen mot Sennan som jag spelade igår, förlorade vi med 3-0, trist jaa.
Sista matchen för denna säsongen också så det känns ju lite surt! men men, inga för sura miner.
Imorgon åker jag till Göteborg, längtaaaar!!! Längtar mest till (min moster) Lizandra, ska kanske träffa henne imorgon men det är inte säkert än.
Nu ska jag äta, puss
0 kommentarer