"Men nej, för jag har inte sett någon som dig än"

 
 
Hej bloggisen
 
Och så plötsligt var helgen över, precis när den kom så var den slut kändes det som. Den var både bra och dålig. Mest dålig, därav mitt humör på de senaste blogginläggen!! Stressen är för tillfället extrem och det gör även mig i obalans hehe xDD  Fast på söndagen åkte vi till Väla och då blev allting en gnutta bättre. Däremot så ska jag förvåna er med att det enda som hängde med hem från min sida var en tröja från BikBok. Fast jag valde två av mina födelsedagspresenter där som pappa köpte så lite var det ändå. Säger vad det var när jag har fyllt år, ser fram emot dem paketen kan jag lugnt säga. På söndagen åkte jag också hem till mamma igen och förberedde mig lite mentalt för skola dagen efter. Morgonen blev kaotisk då jag trots rimlig uppstigning missade bussen !! Tog åttabussen istället så resten av dagen fixade sig haha. Måndagen var inte så farlig, trots allt. 
 
Idag var det tisdag och det som gjorde mig motiverad till skolan var att en överlevande från andra världskriget skulle komma och föreläsa för oss nior. Det var väldigt intressant, oerhört! Det enda minuset var väl att vi fick sitta ner i 2 timmar och en kvart men nu i efterhand så var det värt vartenda minut. Kaaaan inteee fattaaaa att allt det som han berättade om har hänt. Ord kan ej beskriva. Nu är jag bara avundsjuk på Astrads nior som för tillfället befinner sig i Tyskland och besöker koncentrationsläger och massor annat. Vill också. Men nejnej, Kungshögs nior åker till Stockholm en natt och besöker riksdagen <3 Åååäääh vill inte
 
Aja. Efter skolan idag så åkte jag hem och sedan dess är plugg till kemiprovet allt jag har sysselsatt mig med ända fram tills nu då jag tog en bloggpaus. Efter detta så ska jag plugga i ytterligare fyrtio minuter och sen drar jag mig mot sängen! Godnatt! 
0 kommentarer

Söndag

Halloj vänner! 
 
Är lite gladare idag, konstigt nog. Hehe. Jag hoppas att i allafall det är bra och bättre med er! I fredags så åkte jag hem till Halmstad efter skolan. Jag satt och pluggade på kemin hela kvällen ungefär, äntligen börjar jag förstå periodiska systemets innebörd. Har även spelat match och lite såna saker, allt har varit väldigt roligt. Men ja, när vi ändå talar om plugget så är jag så fruktansvärt stressad faktiskt. För första gången i nian har jag nu en sån period. Fast jag har börjat att bocka av några uppgifter på den långa listan av prov och redovisningar nu så det känns lite bättre trots allt! 
 
Skulle egentligen ha spelat match idag men hoppade över den eftersom att jag spelade en igår och måste plugga, det kändes surt men jag tror att det var en bra prioritering ändå. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag förutom att plugga. Kanske ska vi åka till Väla!! Hope so. Hejdå! 
0 kommentarer

22:24


Egentligen är denna den bästa bilden jag har med det bästa mottot som man kan gå efter, men dagar som denna kan verkligen bara dra åt helvete 
0 kommentarer