Göteborg och Maggio

Redan två dagar efter hemkomsten från Stockholm så var det dags för en ny tripp men denna gången utan skola. Jag, Hanna, Tova, Sefa, Byski och Adam tog på fredagen ledigt från skolan och åkte tidigt med tåget mot Göteborg för en heldag där. När vi kom fram så shoppade vi i några timmar och sedan åt vi lunch på Jensens (ni såg nog min instagram, mmmmh). Efter det så chansade vi och hoppade på en spårvagn som i allafall var mot samma riktning som Liseberg, hoppade av några stationer senare och gick resten av vägen.
Syftet med hela resan var ju egentligen att kolla och lyssna på världens bästa Maggio!!! Konsterten var inne på Liseberg och började på kvällen men vi köade/väntade i tre timmar innan den började för att få så bra platser som möjligt, vilket vi faktiskt lyckades att få efter mycket klagande om ont i benen och mycket folk. Det höll inte på i så mycket mer än en timme men i allafall jag, Tova och Hanna kom fram till att det var värt all väntan. Efter konsterten tog vi spårvagnen tillbaka till centrum och tågstationen och fick vänta där i två timmar innan vi kunde åka hem. På natten kom vi hem till Halmstad och sov hos mig.  
 
" Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller
faller "  
 
BÄSTA HON 
0 kommentarer

Stockholm

Som några av er säkert vet så var jag och resten av Kungshögs nior i Stockholm förra veckan på skolresa.  På tisdagsmorgonen förra veckan gick vi upp vid fyratiden på morgonen (ja, du läste rätt) och åkte bussen in till Ljungby för att senare packa ihop oss i en annan buss och åka mot huvudstaden. När vi kom fram senare på dagen så shoppade vi, var på studiebesök i Riksdagen, på slottet och på kvällen var vi på en musikal som hette Chicago. Besöket på Riksdagen var ändå rätt intressant medan slottet sög. Musikalen var asbra!!! 
Dagen efter hade vi också fri tid, åt en jättegod lunch med klassen och sen var vi på ett till fruktansvärt tråkigt studiebesök på Tekniska Muséet. Därefter var det hemfärd, bussresan var rolig och kom hem runt tolvtiden. 
 
Mina förväntningar var väl rätt så höga, vilket jag i efterhand ångrar att jag hade, men dagarna i Stockholm var väl helt okej. Kanske inte så roliga som jag trodde att de skulle vara men nästan! 
0 kommentarer

30

Hej bloggisen!
 
Sitter för tillfället i min säng, i mitt (nystädade!!!) rum. Livet är väl helt okej gött antar jag och skolan just nu är rolig och skapligt lugn men ändå väldigt utmattande. Trots att vi inte har så mycket att göra så är jag ändå stressad över andra saker, men förhoppningsvis så kommer trycket att lätta om två veckor då det är SOMMARLOV och allt vad det innebär. Något som jag dock inte är så taggad på just nu är vädret, vad är det som sker? Kommer ihåg förra året vid denna tiden då man redan hade hunnit gå i kjolar och shorts i typ en månad, medan det nu känns som höst igen. 
 
Den här veckan har jag typ bara tränat och i fredags efter gymmet var jag med Emilia och Felicia. Kom hem därifrån och efter det satt jag med typ hundra miljoner sommarjobbspapper att fylla i. Det blev däremot klart ganska snabbt så det var ju skönt! 
0 kommentarer