The historybook forget about us, the bible didn't mention us

Hej hörni! 
 
Sitter för tillfället i sängen tar det bara lugnt. Hade tänkt att kolla på ett eller kanske två avsnitt DH, sen ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon och åka till Halmstad! Jahaaaa nehääää vad har jag annars gjort idag? Jo, som jag skrev så kom Felicia hit. Vi gjorde typ ingenting haha, men lite senare nu på kvällen åkte jag och Flisan, mamma och Gina till gymmet och tränade i någon timme. Det var jätteskönt!
När jag kom hem åt jag pankakor och spelade xbox. Hade sån tur, att när Ludde åkte till Thailand så lämnade han sitt xbox här och sina spel hehe så nu får jag passa på när han ändå är borta! Ska nog sova nu. 
Godnatt:) 
Och Svante vill like usual ha en personlig hälsning; 
Hej. Åhääähähä vad ska jag säga lol 
Du är bra. Världens bässssta. Kram!!!!!:-) 
 
0 kommentarer

Frulle

Har varit vaken i några timmar nu och väntar på Felicia! Hon kommer hit när som helst. Nuuuu hörde jag en bildörr! Hörs sen. Puss 

0 kommentarer

Intensiv tisdag

Ser ni nu, att jag till min egna stora förvåning faktiskt har börjat sköta bloggandet? Framsteg här. Idag har varit en lång och intensiv dag. Jag har bytte ju som sagt design på bloggen, den är oerhört ful och ska ändras när det finns tid och ork. Med andra ord inte ikväll då jag är tröttare än någonsin! När morgonen hade haft sin gång så ringde jag upp Emilia och frågade om hon ville hänga med mig och mamma till gymmet. När vi väl kom dit så var det ju fortfarande strömavbrott pga stormen, och därför kunde man inte heller komma in då det var en såndär elektrisk manick som man skulle knappa in koden på. Ajajaj! Så det var bara att åka raka vägen hem igen, väl framme i Lidhult erbjöd mamma oss en fika och det gjorde vi istället. Istället för att träna fikade vi, vilken vändning! Otroligt. Där satt vi i någon timme kanske och sedan skulle jag och mamma till vårdcentralen för att ta den där jäkla vaccinationen. Millsan hängde med dit också, och blev mitt moraliska stöd, trots att hon nästan blev lite yr i huvudet själv hihi. Sprutan gjorde ONT, var så himla nära att svimma haha. Blev helt yr, fyyy!!! Hata hata hata sprutor. Usch!!! Efter besöket på vårdcentralen åkte vi hemåt och vi städade mitt rum, sen åt vi lite. Vi hann inte vara hemma så länge innan vi åkte till badhuset, det var superlängesen vi var där nu haha så vi badade en snabbis. Väldigt skönt!!  Nu måste jag sova, det är tisdag mitt på lovet och klockan är tio minuter över tio. Tro det eller ej. 
 
 Konstig bild på mig från somras. Lol 
Kram och godnatt mvh trött-jag 
 
 
0 kommentarer