Life

Ska inleda detta inlägg med ett stort heeeeej och sen en ursäkt för dålig uppdatering. Sorry. ❤️ 
Jag och daddycool

För fem dagar sedan påbörjade vi vår andra vecka i Spanien och idag, tisdag, är det bara två dagar kvar utav två veckor här. Jag har haft tre olika perioder under denna resan: 

Härlighetsperioden då jag bara älskade att vara här och njöt sönder av värme, sol och bad. 

Saknadsperioden, under den perioden ville jag bara hem till allt och inget annat!!! Denna period kände jag mest under midsommarkvällen, hehe. Saknade och saknar alla jättemycket!

Vill-inte-heeeem-perioden. Nu när alla där hemma klagar på regn och rusk känns det rätt så lyxigt att få ligga i solen dagarna ut, bada i pool, vara brun och äta god mat på restauranger. Men just nu är det så varmt här så att jag nästan (bara nästan) längtar till lite kyla hemma i Sverige. Har helt glömt bort hur det är att sakna värmen nu när jag är van vid att ha den varje dag men kommer med säkerhet att göra det så fort jag kommer hem igen. Troligtvis blir det så! 

Nu ska jag gå ner till terassen och sola igen, kämpar på för att bli så brun som bara möjligt (jobbigt !!!!). Gör ett inlägg senare idag med fler bilder! Puzzsszzz 
1 kommentar

En efterlängtad resa

På samma dag som skolavslutningen var så flög jag och min familj till Spanien! Vi kom fram till huset i Manilva, som "byn" (?) heter, vid halv fyra på morgonen till fredagen (igår) och har i princip bara chillat sedan dess då alla har varit jättetrötta. Det enda vi har hunnit med har varit att äta mat, kolla runt lite i staden som ligger lite längre bort och sola. Har faktiskt hunnit få lite färg redan vilket är gött! Man vill ju komma hem så brun som möjligt sen, hehe. Har 12 dagar kvar här nere dock så jag har tid på mig att sola! ☀️ 
Ikväll åt vi grillat här hemma och imorgon har jag inte en aning om vad vi ska göra, återkommer nog om det om någon dag. Nu ska jag sova! Godnatt på er, sov gott!!
0 kommentarer

Sommarlov!

Kan inte fatta att det faktiskt är sommarlov. Kan inte fatta att varken jag eller resten av min högstadieklass till hösten kommer att vara tillbaka på högstadiet och påbörja våra gamla vanor igen. Kan inte heller fatta att jag börjar gymnasiet om bara några veckor, det som för två år sedan var så långt bort för mig att jag aldrig trodde det skulle hända på riktigt.

Det där med att sluta nian var verkligen inte en dans på rosor, som jag hade trott. Separationsångesten sveeeed så jävla hårt och många tårar föll faktiskt, haha! Har verkligen haft den bästa högstadietiden i världen, med en lika bra klass. Men nu är högstadiet över och är för mig en milstolpe i livet som är oerhört skönt att ha avklarat!!  

Nu känns det bara oerhört skönt att ha sommarlov och det har ju inget annat än börjat bra 😄
0 kommentarer