bara dårar rusar in

Bästa finaste låten som alla borde lyssna på
 
hahahah tova hallberg i sina bästa dar, idominsalva 4 lajf 
 
Ett briljant exempel på en _b a b e_
 
Jag o Mirris i veckan 
 
Bild från i somras </3 Saknar 
 
Hej mitt i natten! Klockan är as usual ca för mycket och jag ligger och har ångest över saker jag borde ta tag i. Tråkigt och typiskt. Men det är i allafall fredag, det ska vi vara glada över! Något som man också bör vara glad över är att det nu inte är lång tid kvar till jullovet. Har räknat ut att det bara är 14,5 skoldagar kvar innan vi får ta ledigt i några veckor. Den korta tiden står vi ut! Förövrigt går skolan tyvärr åt helvete och jag har tappat mig själv helt i läx- och provväg. Mina rutiner är verkligen inte längre rutiner och jag sänker mig själv till botten bara för det. Vet heller inte hur jag ska ta mig ur alla dåliga vanor som gör att det går dåligt för mig, känns inte som att det är lönt ens eftersom att vi snart slutar för terminen. Men nu har jag 3 prov kvar innan lovet som jag hoppas att jag kommer klara av att göra någorlunda bra för en gångs skull. Kämpa<3 
 
Dagen har bestått av skola till halv tre, timmar av klädjakt på olika sidor (black friday, underbart), huvudvärk, mat, ja sånt där roligt. Synd att man är pank efter ögonfransförlängningen jag gjorde förra veckan, annars hade jag shoppat kläder för hela studiebidraget. Har dock något plagg som jag tror att jag kommer att köpa ändå. Vi får se helt enkelt, kanske kommer ett inlägg om jag köper något. Är ju inte så jättebra på att skriva omväxlande inlägg med olika ämnen och bilder. Nu har ju jag en liten blogg med drygt 50 läsare, vilket jag tycker är en bekväm siffra eftersom att jag känner de flesta av er rätt så bra. Här skriver jag mest om vad jag gör på dagarna och det vet jag att många av er tycker är kul att läsa om. Men jag undrar om ni skulle vilja att jag gör något inlägg annorlunda någon gång? Säg till isåfall! Kan ju vara roligt med lite variation. Alltid kul! Nu ska jag försöka få mig lite sömn så att man ej är helt död imorgon. Godnatt finingar 
 
5 kommentarer

daily reminder that the boy you're in love with at 16 probably won't matter when you're 25

Halloooj! Det är lördag kväll och jag sitter i sängen med 1D's nya album i hörlurarna. "I live for you, I long for you Olivia. I've been idolizing the light in your eyes Olivia. I live for you, I long for you Olivia. Don't let me go, don't let me go". Det kan hända att jag har gått och blivit kär i One Direction igen. Eller så är jag fortfarande kär i bara Harry Styles. Det är lite oklart än sålänge. Igår fick vi äntligen, efter en jobbig vecka, efterlängtad helg. Fredagskvällen spenderades ute i Lagan hos Fyhren med tacos och massa fina girlfriends. Bästa kvällen på länge! Tjejer äger. På kvällen åkte jag och Felicia hemåt och sen somnade jag väl skapligt sent som vanligt.
 
När jag vaknade upp idag möttes jag på mitt feed av alla nyheter och reaktioner angående det som hänt i Paris. Fick en sån jävla stor klump i magen. Fylls verkligen av frustration över att man ännu inte har lyckats göra något åt fucking fitt-IS. Här sitter liksom jag, privilegierad och oskadd i ett tryggt Sverige, samtidigt som alldeles för många oskyldiga människor har fått sätta livet till på grund av de där vidriga terroristerna utan hjärtan. Man har verkligen ingen insyn i hur saker som denna kan hända för än det inträffar i ens egen närhet. Helt sjukt är det i vilket fall som helst och denna dagen har i princip bara ägnats till tankar och funderingar kring allt. Inte bara kring själva händelsen utan också om livet. För herregud vad lyckligt lottad jag är som faktiskt får chansen att uppleva livet ännu lite till, att jag får fortsätta ha den chans som de som omkom igårkväll inte fick ta del av något mer. Hatar världen ibland. 
 
Imorgon blir förhoppningsvis en bättre och roligare dag. Mamma och jag ska åka på trip till Ullared, kommer bli supermysigt!! Denna helgen har verkligen varit en chillhelg. Det är skönt ibland det med. Nu måste jag stänga ner datorn och sova lite, ska ju orka gå några kilometer inne på Gekås imorgon. Tagga!!! Sov så gott hörni, ta hand om er!
Preeeeeach to that sistah 
 
0 kommentarer

JB är den bästa

Hej! Hoppas att det är bra med er alla. Ligger just nu tvärs över sängen och ska snart försöka resa på mig för att sätta mig och plugga lite. Uuuäääh. Idag är det torsdag och jag slutade klockan 11 (!!!), såååå skönt. Under resten av veckan ser schemat rätt tomt ut, förutom alla dagar jag ska plugga vilket jag måste göra alla dagar haha. 
 
Förövrigt är väl livet helt ok, inte bäst. Som lite salt på såren börjar det även bli alldeles för kallt ute nu. Är inte redo för vintern ännu :( Sen verkar inte Sunnerboskolan veta hur man skruvar upp värmen, vilket resulterar i att man fryser sönder även inomhus. Great! 
Nu måste jag äta någonting innan jag somnar här på sängen. Hoppas förresten att ni har lyssnat på Justins nya låt!!!! Om inte, lyssna; Love Yourself.  Riktigt bra! Ha det så fint så hörs vi säkert, 💗💗
0 kommentarer