Helg

Och sååå var det väl typ slut på det roliga när jag för några dagar sen fick en sån halsont att jag inte kunde äta. Så på måndagen då efter helgen hade jag fortfarande halsont, och fick åka hem från skolan haha. Dagen efter det så var jag hemma från skolan, åkte till vårdcentralen igen och tog blodprov och det visade sig att jag hade fått körtelfeber. Alltså körtelfeber???? Var så fruktansvärt arg och ledsen för kommer inte få träna nu på tre veckor, upptill en månad. Inte heller några matcher eller övrig ansträning ":-)". Så det sög rätt hårt faktiskt. Menmen. Samma dag som det så åkte jag till mormor i Halmstad eftersom att jag ändå inte skulle kunna gå till skolan på onsdagen. Där var Freja och Ida också, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde förutom att jag gick lite på stan någon av dagarna. Hittade tre tröjor och ett par shorts. Jag i allfall sov där från tisdagen till torsdagen. I torsdags så åkte jag, pappa och Christin på en liten utflykt till ett ställe på vägen mot Göteborg, Freeport hette det. Det är ungefär som ett köpcentrum, köpte lite saker där också.
 
Efter det åkte jag bussen till Ljungby för att vara med Hanna, vi drog till Alicia där några andra också var. Tog det mest lugnt där, vi var i några timmar allihopa och sen cyklade Hanna och jag hem. Gick och la oss rätt tidigt och vaknade igår upp sent haha, låg och drog oss i flera timmar men vid tvåtiden bestämde vi oss spontant för att åka till Växjö! Så vi fixade oss snabbt, åkte till busstationen och åkte sen dit. Vi hoppade av vid Samarkand och gick där i några timmar, träffade även Amira och Alma. Köpte faktiskt ingenting speciellt där, bara lite småsaker och mat då haha. Sen åkte vi hemåt, kom hem och gjorde oss iordning och sen gick vi ut igen. Träffade Amira och Alma en gång till och va lite med de, sen cyklade vi upp till donken för lite glass någongång på kvällen. Det var en härlig kväll, mycket bra. På natten kom Hanna och jag hem, åt lite, duschade och sen gick vi och la oss. 
 
Nu har vi ganska nyss vaknat och ska ner och äta lite. Sen idag ska vi nog kolla på lite fotboll och därefter drar jag hem till Halmstad igen. Hörs när vi hörs! 
0 kommentarer

Konfirmation

I söndags konfirmerade jag mig!!! Har en så stor lättnad nu när det äntligen är över, sååå skönt. Efter kyrkan så samlades alla i familjen/släkten och åt och sånt. Hur trevligt som helst eftersom att det inte händer så ofta!! Fick massor fina presenter och det var en mysig dag, nästan den bästa på året.
0 kommentarer

Dagarna

Hej lilla bloggen!! 
 
Har alltså inte bloggat på tio dagar ser jag nu. Hm XD
 
Blir så krångligt när jag inte har bloggat på länge hahaha men ska försöka lösa detta på ett så bra sätt som vanligt. Förra helgen så hände det rätt mycket roligt, det var den bästa helgen på länge och jag var knappt något annat än glad. På torsdagen förra veckan så kom Ida, Freja och mormor hem till oss, vilket alltid är lika roligt med tanke på att det händer så sällan. Dagen efter det så gick jag i skolan som vanligt och begav mig efter det, i sällskap med bästa Vilma, till vårdcentralen för att ta blodprov. Det gick bra faktiskt, förvånade mig haha. Efter det så gick vi ner till stan och åt lite med Emilia och Miranda, sen gjorde vi lite andra ärenden som behövdes och var till kvällen någon gång. Därefter så tog jag helg, fixade lite med skoluppgifter på kvällen, fick en del gjort vilket kändes skönt inför nästa skolvecka. Nu är det inte långt kvar till skolavslutning, försöker hålla ut XD 
 
Sen var det lördag och jag steg upp klockan 06:15 för att vid 07:15 vara hos frisören för nya slingor och klippning. Det gick bra och jag är rätt nöjd, trots att det blev väldigt ljust. Efter frisören så åkte jag till konfan och övade en sista gång innan själva konfirmationen där vi även tog foton med hela gruppen. När det var klart så gick jag, Maja, Emilia, Miranda och Felicia och fikade, det var som alltid väldigt mysigt! Aaaand after that så åkte jag hem, städade mitt rum, senare kom Erik hem till mig. Vi gick till lokalen där jag skulle ha konfafesten och var där lite, spelade fotboll och så haha. Sen gick vi hem och åt, tog det lugnt och halvtittade på någon film. Så den dagen var helt perfekt verkligen, med de bästa människorna som jag vet. Sötusar hela bunten 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer