Despo

Jag bloggar dåligt, förlåt för det. Men orkar verkligen inte ikväll, lovar att göra det imorgon! Imorgon är det freeeeedaaaaaag. Och om fem dagar åker jag till Spanien. Taggad på livet 
 
Natti 
0 kommentarer

Killin' me softly

Godkväll. Befinner mig för tillfället liggandes på golvet, med datorn framför mig. Lyssnar på lite musik och väntar på att mitt Sims ska laddas ner!!!! Älskade Sims. Dock är det cirkus sex timmar kvar, och så länge tänker jag då inte vara uppe. Tänkte egentligen lägga mig i tid idag då lovet faktiskt sakta börjar rinna ut, men icke sa nicke, så blev det inte. Fast det är ingen så stor fara..har inget speciellt att göra imorgon förmiddag i allafall.
 
Ikväll påbörjade jag ett stort projekt; städa rummet. Denne utmaning alltså..hopplös om man heter Minou kan jag bara säga. Tar flera timmar för mig och så fort jag kommer till någon liten låda eller burk med saker i så måste jag rensa, slänga, göra iordning och lägga saker fint, sen kan jag fortsätta med det andra. En liten obsession, haha! Någon som känner igen sig kanske? Men fick i allafall fint i några lådor, rätt glad för det då det var städdax där också, BIG time.
0 kommentarer

forever and always

Gårdagen var en riktigt bra dag! Jag åkte till Felicia någon timme efter pannkaks-inlägget och en timme efter att jag hade kommit dit så kom även Hanna. Vi tre tog det jädrans lugnt till en början (som vanligt nowadays) och därefter åt vi lite god mat. Sedan satte vi på en film, Paranormal Activity, kollade på både ettan och tvåan som förövrigt var rätt tråkiga och därefter somnade jag men Hanna och Felicia var vakna längre än mig.
 
Idag vaknade vi lite senare än vad klockan egentligen var ställd på, vid 11-12 tiden drog vi oss upp, gick ner och åt lite mat och sen var det bara att göra sig iordning igen för vi skulle åka med bussen 13:05 till Ljungby och träna. Träningen gick rätt dåligt idag igen för mig, suger verkligen, just denna perioden. Hatar inomhusträningen, kan knappt vänta tills jag får spela på gräs igen. Så mycket kul med fotbollen väntas detta året känns det som. Till sommaren drar vi till Gothia också! I allafall så ska utesäsongen bli så oerhört rolig och jag längtar nåt sjukt verkligen..så får väl bara göra mitt bästa nu de resterande träningarna och prestera dubbelt så bra utomhus sedan. Det blir nog bra. Men nu ska jag dra mig mot sängen. Godnatt fina niii 
♥  ♥  
 
 
 
 
 
1 kommentar