Fantasi

Hej allihopa! Hoppas ni har det bäst och har en rolig eller lugn helg. Som det ser ut för mig just nu så kommer denna helgen att bli väldigt lugn, vilket jag behöver just nu. Var hemma från skolan i torsdags för fick plötsligt halsfluss (??) på onsdagskvällen, tvingades dock att gå till skolan idag eftersom att vi hade nationellt prov i engelska på morgonen. Jag mådde faktiskt bra under dagen tack vare alvedon som stillade smärtan i halsen lite men skippade sista lektionen och åkte hem till Halmstad istället. Nu i eftermiddag har jag och familjen varit en runda på Väla och kollat runt lite. Jag hade ju en Odd Molly kofta som jag tyckte väldigt mycket om som krympte (!!!!) i tvätten, vilket gjorde den oanvändbar. Jag fick som tur var byta den mot en annan kofta men det fanns inga fina i affären så bytte till två tröjor istället, får köpa en kofta en annan gång! Är glad för tröjorna men kommer sakna koftan, haha. I allafall så kom vi hem därifrån vid åttatiden och sedan dess har jag bara tagit det lugnt, haft en skön fredag helt enkelt. 
Det enda som är tråkigt med just den vita t-shirten är att typ alla har den men hade inte så mycket att välja på så det fick bli den! Superfin trots att många har den, tycker jag. 

Förra helgen så var jag på fotbollscup i Vetlanda vilket var väldigt kul men jobbigt. Man är verkligen helt slut efter två matcher, tror också att det var därför vi åkte ut efter den tredje som vi dessutom spelade lite halvkasst. Men så är det ibland, det var en rolig dag i allafall! Har också varit på lite party, sovit över med Felicia och Hanna, dansat ensam framför spegeln till Fantasi med Freestyle...har säkert gjort mer saker men eftersom att min hjärna inte kan minnas mer än så just nu så får jag nog avrunda här XD Ni är bäst, puss!
 
0 kommentarer

0116

Hej alla fina! Jag hoppas att ni mår bra och förlåt till alla som har kollat in här varje dag utan att få se ett enda inlägg, haha. Men nu kommer det. Just för tillfället sitter jag i köket och dricker limevatten. Surt och beskt men gott. I mitt liv just nu händer det inte mycket mer än skola och träning. Vi har fått väldigt mycket plugg nu helt plötstligt men jag kan trösta mig själv med att jag har klarat av mer än hälften av allt, där inkluderat två stycken stora muntliga redovisningar. Den känslan är faktiskt rätt jävla skön!
 
  
Trots att det just nu inte händer något i mitt liv så har jag ändå mycket på gång. Dagarna bara rusar förbi verkligen, nästa vecka är det redan valborg, nästnästa vecka ska jag spänna tandställningen (som betyder ett steg närmre till att ta av den), om 26 dagar ska vi, niorna på Kungshög, till Stockholm på skolresa och om 29 dagar drar jag och några goa till Göteborg för lite Veronica Maggio på Liseberg. Det är inte heller lång tid kvar till skolavslutningen.  Den fjärde maj, alltså om exakt två veckor idag ska jag, Felicia och Hanna till Växjö för att lyssna på en föreläsning av Hanna Friberg och Ellinor Löfgren, ska bli väldigt kul och intressant! 
0 kommentarer

FriYAY

Hej!
 
Kollade statistiken nyss och såg att jag i måndags nådde rekordet för mig av bloggläsare, jättekul att ni kikar in här. Blir superglad samtidigt som jag verkligen undrar vilka det är som läser haha, vet ju bara mina närmsta vänner och typ 5 som jag inte känner så bra. Resten har jag verkligen ingen aning om. Men det är väl lite spännande det också kanske! 
 
 
Nåja! Skolveckan var igång i tisdags igen (lediga på måndagen) och jag har hunnit få en jäkla massa läxor. Har verkligen fullspäckat schema till nästa vecka haha, men är inte stressad av någon konstig anledning. Vi har verkligen inte haft mer än typ fem läxor de senaste veckorna? Så himla konstigt. Jag har gjort mig lite för bekväm i att inte plugga så måste börja ta tag i det nu. Ska plugga hela helgen hade jag tänkt, tycker faktiskt inte att det ska bli så himla tråkigt ändå. Under veckans gång har jag varit på en förjävlig jobbig body pump, tränat, varit med Felicia, grillat med Hanna, Oskar, Adam, kört moppe in till skolan, spelat in skolprojekt med bästa femman och lite till där emellan.
 
 
Just nu sitter jag i arbetslagsrummet i skolan och väntar på att gå till bussen, ska snart sticka dit. Ska hem till Halmstad denna helgen. Imorgon ska jag dock spela match i Lagan så då blir det att åka tillbaka igen haha, men det kommer att bli jäääättekul. Längtar så mycket!!! 
 
0 kommentarer