Atlas hands

Idag har verkligen varit en seg dag för mig. Fick mig inte så många timmars sömn inatt pågrund av både dålig säng och halsont. Detta gjorde så att jag idag inte kunde hänga med familjen på dagens aktiviteter haha, vilket både var skönt och tråkigt. Lite segt att ligga hemma i sängen hela dagen men också rätt gott att bara vila en dag och vara lite själv när man är omgiven av människor hela tiden annars. Dessutom så är det ju så satans kallt ute så hade inte klarat mig länge i kylan ändå ;) Kollade på film idag, den andra filmen av Hungerspelen som jag inte hade sett ännu. Trots att många av er säkert har sett den så finns det nog några som mig förut som inte har gjort det, se den! Den var jättebra, bättre än den första tyckte jag faktiskt. Efter ett par timmars degande i sängen så kom alla hem och då åt vi middag, sen firade vi morfar igen som hade fyllt år och åt lite tårta. 
 
Kommande dagar ser ut som så att vi imorgon ska åka hem till Sverige igen, där jag ska hoppa av i Halmstad och va hemma där tills måndag. Har goda nyheter förresten!!! Har nu (förhoppningsvis, om den nu passar) en kjol till nyår. Pappa och Christin hade varit på mellandagsrean idag i Halmstad och hittat den paljettkjol som jag för en vecka sen hade tittat på men lagt undan för jag tyckte att den var för dyr för att vara en kjol man använder så pass sällan, men nu så var den på halva priset så bad de att köpa den till mig. Nu är det bara en tröja kvar haha, men det tror jag att jag hittar. Det är trots allt inte så himla svårt att hitta en svart tröja, tror jag inte i allafall. Detta ska nog gå bra! Längtar så himla mycket till nyår, kommer verkligen bli superroligt. Efter helgen ska jag i allafall åka till Ljungby på måndag en liten runda och sen hem till Lidhult igen.

Godnatt, sweet dreams ! 
          secrets I have held in my heart 
          are harder to hide than I thought   
          maybe I just wanna be yours? 
          I wanna be yours, I wanna be yours

                                                                      I will remember your face 
                                                                     cause I am still in love with that place
                                                                     but when the stars is the only thing we share 
                                                                    will you be there? 
0 kommentarer

Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven

Halloj!
 
Hade ni en bra julafton? Känns verkligen inte som att det är jul, vet inte varför trots att vi här i Norge har haft snö och extrem kyla alla dagar (-12 grader idag)!!! Mamma, morfar och jag åkte bil upp hit i tisdags. Vi började åka runt åtta på morgonen och kom fram vid fyratiden på eftermiddagen. Hade ju hela baksätet för mig själv haha så det var superskönt att bara ligga och sova nästan hela resan. Samtidigt som det är drygt att åka på raka sträckor i flera timmar så tycker jag också det är lite härligt. Skönt att bara ligga ner, äta på nåt och lyssna på musik/en pod! Vi kom i allafall som sagt fram på eftermiddagen och gjorde inte så mycket resten av den dagen har jag för mig, tog det nog mest lugnt. När vi vaknade upp nästa dag, alltså igår, så var det den 24e och då julafton! Vi stack upp, käkade lite frukost och efter några timmar så åkte vi till en golfbana där det var backar och åkte lite pulka. Efter det fikade vi och sen åkte vi hemåt igen. Sedan rullade dagen bara på, vi åt lite och på eftermiddagen kom tomten (tjohooo) och delade ut lite paket. Vi öppnade paket i några timmar och framåt kvällen åt vi julbord och spelade lite spel, riktigt mysig dag med världens finaste familj! Idag vaknade jag sent och har inte gjort någonting på hela dagen. De andra har varit ute men jag har bara legat inne och suttit vid datorn, kikat lite på kläder och lyssnat på livemusiken från Ullevi den 7 juni. Har ju faktiskt fallit in i en slags kris ska jag berätta för er. Det ständiga problemet med nyårskläder håller, den 25 december, ungefär en vecka innan självaste nyårsafton, fortfarande i. Det ser inte ljust ut för varken mig eller min kommande outfit hahaha. Köpte en kjol i Halmstad sist, ett linne också, men linnet lämnade jag tillbaka. Tänkte ju att jag skulle köpa något i Oslo nu när jag ändå skulle hit men igår fick jag reda på att hela stan är ju stängd ända fram till den dagen vi ska åka hem igen. Så snopet haha men hoppas att jag antingen lyckas beställa hem något eller att Hanna hittar något till mig imorgon när hon ska shoppa
XD Köpte även ett par nya skor då, som jag är jävligt nöjd med och som nog ska komma till flitig användning.
Gillar de starkt! Det bär nog av hem till Sverige antingen imorgon eller i övermån, får se hur det blir. Bloggar nog då, kanske innan dess om jag får tillfälle för det.
 
Ha det bäst! 
0 kommentarer

Nu är det lika långt till stjärnorna, som för stjärnorna till dig


Det kan ta slut i morgon
                eller hålla på för alltid
                                  ibland är det så 0 kommentarer