L'amoureuse

Hej allihopa!
 
Ett skepp kommer lastat med ett stort förlåt på, eftersom att jag inte har skrivit på en vecka nu. Illa! Skolan rullar på som vanligt, jag har nu gått i skolan i en vecka sammanlagt och än så länge känns det faktiskt helt okej roligt. Det måste jag säga. Så himla illa är det inte, även fast jag kanske hellre hade velat lägga på några veckor till på sommarlovet. Men skönt nu när allting har kommit igång igen, det också. Och GUD vad bra det känns att få skriva att jag äntligen har fått in mina pluggrutiner. Äntligen, äntligen. Direkt efter skolan så försöker jag alltid att sätta mig med läxorna, vilket har funkat jättebra!! Nu är jag redan klar med nästa veckas läxa så allt känns väldigt mycket på topp. 
 
Jag har gjort så himla mycket sedan jag skrev senast så jag tror att jag hoppar över att dra igenom hela veckan för er denna gången faktiskt, haha. Jag har i allafall tränat, pluggat lite, spelat matcher och varit med lite olika personer under hela veckan. Imorgon är det träning, på torsdag kommer Erik hit och sover här tror jag och på fredag åker jag hem till pappa och tillbringar helgen där. Ser fram emot hela resterande veckan! Imorgon väntas den värsta dagen på veckan, onsdag, men det ska jag nog se till att klara det också. Nu ska jag bara packa väskan, välja kläder till imorgon och sen ska jag tillbringa kvällen framför lite spanska, lite svenska och efter det några avsnitt av Gossip girl, om jag hinner. Och måste bara säga, på tal om svenska, vi läser en bok där just nu som heter Ondskan. Har kommit en bit på den nu och den är verkligen hemsk? Stora delar av det jag läst än sålänge beskriver författaren hur pojken i boken blir misshandlad av sin pappa, i stort sett varje dag. Rätt obehagligt att läsa faktiskt, haha. Men oerhört spännande! 
 
Hejdå!

Med 0 okej bilder i bildarkivet så tvingas jag lägga ut en icke-okej. Mitt hår ser fläckigt ut. Love life 
 
0 kommentarer

Kvällens

Hahahaha vad ska dem göra då, 98orna? Stanna i växten? Gå om en klass för att undvika ettan i gymnasiet? Faktumet att alla dessa som skriver tweetsen nedan har varit i exakt samma sits som ettorna är i nu, gör det ännu roligare att kolla på hur de skriver. Skrattar HÖGT för mig själv när jag lägger min tanke på de äldre tjejer och killar som ska likna våra förebilder. Hejdå! 

0 kommentarer

En midsommarnattsdröm

Hahaha har ingen annan bild idag faktiskt. Blommiga byxor, prickig tröja och prickigt täcke. Och en sne arm. Som det ska va
 
Ooooch så var skolan igång, återigen. Detta året är så himla konstigt så det finns inte ju? Känns som att vi fortfarande går i åttan och att niorna är på klassresa, samt att 01orna är och hälsar på lite bara. Fortfarande är jag väldigt liten, haha, men försöker göra allt för att sjuorna som säkert känner sig ännu mindre ska känna sig bra. I allafall, så har vi idag överlevt den andra dagen i skolan, jag är trött men allt känns bra. Igår hängde jag med Erik hem efter skolan och sen tränade jag på kvällen. Träningen gick faktiskt rätt bra, helt okej ändå. Bättre än många gånger tidigare, sånt blir man glad av! Nu hade jag bara tänkt att packa min träningsväska till imorgon, ska spela match på kvällen och sen ska jag hem. Blir kul :-) Idag har jag varit med bästaste Eme. Vi tittade på film, åt och sov. Myse
 
Säger godnatt nu vänner, vi hörs en annan dag
0 kommentarer