Påsklov


Yoooo! Matchen i fredags blev i sista sekund inställd, vilket gjorde att mitt humör för kvällen sjönk från toppen till botten. Istället åkte jag först hem till Lidhult, vilade en stund och sen åkte jag bussen till Halmstad, stressad och ledsen. Haha. Ni vet när man är ledsen för ingenting typ? Sååå tråkigt men det blev bättre med kvällen. Somnade tidigt och dagen efter gick jag med familjen på stan och käkade ute. Sedan tog jag bussen till Ljungby och hängde med lite kompisar, trevligt trevligt. Sov hos Vilmisen och vi gjorde faktiskt ingenting speciellt under timmarna vi hann umgås innan jag skulle hem igen. Tog det lugnt mest, det var mysigt! 

Nu är jag hemma hos mamma i Lidhult igen och det är påsklov. Min moster, hennes sambo och min kusin Freja är här och hälsar på nu i tre dagar så det är med de jag kommer umgås med nu i början av lovet i allafall. Sen har jag inte planerat så mycket men det är ju också skönt. Puss 
0 kommentarer

Show me

Hej people! Tänkte bara meddela att life rullar på kanon. Imorgon står den första träningsmatchen på schemat och denna mot Växjö BK. Är så jävla nervös?? Haha. Har pirrat i magen sen i morse. Så det ska va!!!! Annars så ska jag och några andra förmodligen grilla och lite så i Ljungby på lördag och resten av helgen ska jag va i Halmstad. Nästa vecka är det påsklov, äntligen, och då har jag inte planerat nåt speciellt förutom att va med Felicia och även lite festligheter. Kul! 


Nuuu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon, ha det bäst! 


0 kommentarer

Här kommer lyckan för hundar som oss

Konstigt nog så sitter jag här nu, på en söndag, men utan söndagsångest? Jag som var helt bombsäker på att jag skulle ha det. Skönt. Igår va Alma här som jag sa. Vi gjorde faktiskt en hel del, raka motsatsen till det jag förutsåg ju! Kom under kvällen på att vi skulle spela in lite videos så det gjorde vi, en del challenges och den covern som jag la upp innan idag. Vi gick och la oss ganska sent efter att ha halvkollat lite på den nya Beckfilmen och vaknade idag runt tolvsnåret. Fick i oss lite pannkakor och mackor och sen åkte hon hem.
 
Idag har jag faktiskt bara hållit till på mitt rum och tagit det väldigt lugnt. Har gjort upp ett nytt träningsschema som jag ska följa nu i fyra veckor hade jag tänkt. Blev mycket mer motiverad till gymmet efter att jag gjorde det, så kul! Har bara lite problem med att sköta min kost (hehe) så det kommer ju att bli en utmaning kan man säga. Det är ALLTID så fruktansvärt svårt för mig att hålla mig ifrån sötsaker på veckorna, blir så himla sötsugen när jag kommer hem från skolan. I'm weeeeak. Blir alltid så att jag köper godis mitt på veckan. Det är ju så enkelt att bara åka fram till Ica och köpa en godispåse. Någon som kan relatera, hehe? Självklart ska man unna sig någonting i veckan men isåfall borde jag ju äta det på helgerna som man brukar. Men vill klara det denna gången så jag ska försöka att hålla ut för en gångs skull. Kämpa på!! 
Nu ska jag packa min väska för fotbollsträning, gym, skola och övernattning hos brodern min. Sedan blir det lite sömn för mig! Sov gott hörni, vi hörs :) 
0 kommentarer